Ένα θερμό καλωσόρισμα από τη σελίδα  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ του διαδικτυακού οδηγού πόλης ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ και ιδιαίτερα από εμένα την Αγάθη Πατσιούδη, συντάκτρια του ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, από τον Ευάγγελο Τζέμη, ο οποίος είναι σύμβουλος Προγραμματισμού και Εφαρμογών της σελίδας αυτής καθώς και από τη συνεργάτιδα της σελίδας Μαρία Κυδωνάκη. Έργο μας στη σελίδα αυτή είναι, μετά από έρευνα στο διαδίκτυο, να βρίσκουμε, να αξιολογούμε και να προτείνουμε σε όλους εσάς χρήσιμες ιστοσελίδες και αποτελεσματικές εφαρμογές.

Κάθε ιστότοπος και εφαρμογή που πληρεί τα κριτήρια της αξιολόγησης (παιδαγωγικά, λειτουργικά, αισθητικά), θα εγκρίνεται και θα «ανεβαίνει» στις ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Όλες οι προτεινόμενες σελίδες και εφαρμογές θα συνοδεύονται από επεξηγηματικό σημείωμα, για να διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται την αναζήτησή σας.

Με τις ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα σώμα ιστοτόπων και εφαρμογών, εξονυχιστικά ελεγμένο, που να καλύπτει κάθε ανάγκη του μαθητή και της οικογένειας για διαδικτυακή πληροφόρηση.

Όποιος από εσάς επιθυμεί να προτείνει κάποια ιστοσελίδα ή εφαρμογή, μπορεί να το πράξει, στέλνοντας μήνυμα στο ηλ. ταχ μας.: [email protected]

Καλό μας διαδικτυακό ταξίδι, λοιπόν!

Αγάθη Πατσιούδη

Δασκάλα – ΜΔΕ Ειδική Αγωγή: Λογοθεραπεία-Συμβουλευτική

Ευάγγελος Τζέμης

Προγραμματιστής – Μ.Δ.Ε. Ειδικός Ανάπτυξης Εφαρμογών Φορητών Συσκευών

Μαρία Κυδωνάκη

Μηχανικός Αυτοματισμού