Όλοι γνωρίζουμε για την Εκπαιδευτική Τηλεόραση. Ελάχιστοι όμως την παρακολουθούν. Κι όμως, η Εκπαιδευτική Τηλεόραση είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο. Κύριό της προσόν είναι η σύνδεση του κόσμου του παιδιού και του εφήβου, του σχολείου και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τους γονείς και το σπίτι. Ένας ολόκληρος κόσμος γνώσης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε μια Τηλεόραση που τα προγράμματά της είναι για όλη την οικογένεια και παρέχονται σε υψηλή ποιότητα και είναι ελεγμένα παιδαγωγικά και με άρτια αισθητική. Με δυο λόγια χωρίς τα αρνητικά παρελκόμενα της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Αντί περισσοτέρων λόγων σάς παραπέμπουμε στον υπερσύνδεσμo Εκπαιδευτική Τηλεόραση. Αυτό που μένει είναι να κατανοήσουν οι γονείς πόσο ΧΡΗΣΙΜΗ μπορεί να τους γίνει η Εκπαιδευτική Τηλεόραση ως αρωγός στην Παιδεία των παιδιών τους στο σπίτι.

Η συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και του Καναλιού της Βουλής

Όλοι γνωρίζουμε πως Παιδεία χωρίς δημοκρατία δεν είναι Παιδεία αληθινή.

Αντί περαιτέρω ανάλυσης όμως, παραθέτουμε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ δύο πολύ σημαντικών οργανισμών και θεσμών της Πολιτείας για την Εκπαίδευση και τη Δημοκρατία. Αναδημοσιεύουμε το μνημόνιο αυτό, όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Είναι και μια ευκαιρία να διαβάσουν πολλοί από εμάς ένα κρατικό έγγραφο, που δεν μας αποστέλλεται προσωπικά.

Μνημόνιο συνεργασίας Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης και Καναλιού της Βουλής.

 

Πηγές

Εκπαιδευτική Τηλεόραση

Υπουργείου Παιδείας

Κανάλι Βουλής

 

Ηλ.Ταχ.: [email protected]
Συντακτική Ομάδα