Ο διαδικτυακός οδηγός πόλης ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ, η σελίδα του ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, και η συντάκτρια αυτής της σελίδας Αναστασία Μοσχόβη, σας καλωσορίζουν.

Σκοπός της σελίδας ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι να ενημερώνει τις οικογένειες για ο,τιδήποτε έχει να κάνει με φόρους, οικογενειακή φορολόγηση, επιδόματα, φορολογικές δηλώσεις.

Στα άρθρα της σελίδας θα υπάρχουν διευκρινίσεις για ό,τι αφορά σε νόμους και εγκυκλίους της Εφορίας και θα παρέχεται κάθε δυνατή πληροφόρηση, που βοηθά να μη γίνονται λάθη και να εξοικονομούνται χρήματα.

Κι επειδή το χρήμα και η χρήση του απαιτούν Παιδεία και καλλιέργεια, στη σελίδα αυτή οι αναγνώστες θα βρουν και άρθρα για την ιστορία των νομισμάτων και του χρήματος, άρθρα για τα μαθηματικά στην οικονομία και τις συναλλαγές, για την ιστορία της φορολόγησης, για τις επενδύσεις, για το δανεισμό και πολλά άλλα.

Οι αναγνώστες της σελίδας ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μπορούν να στέλνουν τις απορίες τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (μαίηλ) της σελίδας μας. Η κυρία Αναστασία Μοσχόβη τα διαβάζει όλα, αλλά δεν απαντά στον κάθε αποστολέα ατομικά. Δίνει απάντηση στα ερωτήματα μέσα από τα άρθρα της στη σελίδα, τα οποία καλύπτουν τα ερωτήματα αυτά.

 

Ηλ. Ταχ.: [email protected]

Αναστασία Μοσχόβη

Οικονομολόγος